Results 1 to 7 of 7

Topic: Assassin's Creed Syndicate

  1. #1
    My Other Ride Is a Yoshi

    User Info Menu

    Assassin's Creed Syndicate

    I'm a total scripting noob and disabled gamer attempting to make a mod for Assassin's Creed Syndicate on my Xbone. And failing. I need a RT toggle and need to set an A-button hold to trigger a left stick press for a set amount of time. Can someone help me out please? :cool2:

  2. #2
    My Other Ride Is a Yoshi

    User Info Menu

    Re: Assassin's Creed Syndicate

    This is the script I cobbled together. I'm getting a syntax error near ')' line 9. Is this way off?

    define TOGGLE_VAL = 100;
    int RTToggleON = FALSE;


    main {
    //Eagle Eye Spam
    if (get_val(XB1_A) >99 && get_ptime(XB1_A) >=200){
    combo_run(EagleEye);
    }
    if (event_press(XB1_RT) {RTToggleON = !RTToggleON;} // Toggles RTon/off
    if (RTToggleON) {set_val(XB1_RT,-TOGGLE_VAL);}


    }
    }
    combo EagleEye {
    set_val(XB1_LS,100);
    wait(25);
    set_val(XB1_RS,0);
    wait(80);
    }
    Last edited by xxchaoswolfxx; 25th October 15 at 15:42.

  3. #3
    Bulgaria's foremost expert on everything CM related!

    User Info Menu

    Re: Assassin's Creed Syndicate

    Quote Originally Posted by xxchaoswolfxx View Post
    I'm a total scripting noob and disabled gamer attempting to make a mod for Assassin's Creed Syndicate on my Xbone. And failing. I need a RT toggle and need to set an A-button hold to trigger a left stick press for a set amount of time. Can someone help me out please? :cool2:

    I will help just need some time to understood what you want to achieve.

    Updated ...
    I didn't have this game, but I was play the previous release .

    Can you explain little more and please try to be more precise.

    1. You want to toggle RT - ???? for what , what will happen when you toggle it?
    Because in your code you try to set RT to minus value, but this is impossible . RT can have values in range 0 to + 100.

    2. A button hold ( How long to hold ? ) to trigger LS ( XB1_LS ) press for set amount of time

    Updated...

    I just bought the game but will need to download it.


  4. #4
    Senior Staff

    User Info Menu

    Re: Assassin's Creed Syndicate

    Quote Originally Posted by xxchaoswolfxx View Post
    I'm a total scripting noob and disabled gamer attempting to make a mod for Assassin's Creed Syndicate on my Xbone. And failing. I need a RT toggle and need to set an A-button hold to trigger a left stick press for a set amount of time. Can someone help me out please? :cool2:
    Quote Originally Posted by xxchaoswolfxx View Post
    This is the script I cobbled together. I'm getting a syntax error near ')' line 9. Is this way off
    here you go:

    Last edited by LEX LOST; 25th October 15 at 17:22.

  5. The Following 2 Users Say Thank You to LEX LOST For This Useful Post:


  6. #5
    My Other Ride Is a Yoshi

    User Info Menu

    Re: Assassin's Creed Syndicate

    Okay. Well, I have trouble free running because I can't hold RT and press another button. I also don't have the strength to press the left stick down and in Syndicate Eagle Eye/target location is mapped to LS. So, I thought I'd set A to trigger it after holding it down for a few seconds. I don't want to swap A and LS because A is also used for free running up.

  7. #6
    Bulgaria's foremost expert on everything CM related!

    User Info Menu

    Re: Assassin's Creed Syndicate

    Quote Originally Posted by xxchaoswolfxx View Post
    Okay. Well, I have trouble free running because I can't hold RT and press another button. I also don't have the strength to press the left stick down and in Syndicate Eagle Eye/target location is mapped to LS. So, I thought I'd set A to trigger it after holding it down for a few seconds. I don't want to swap A and LS because A is also used for free running up.

    Okay, if we can help with something more , we are ready . I will play on the game and will look if there is something more that we can script .

    Can you double tap RT ? If you can, I can change the script , so if you double tap RT you will run.
    Or we can use Left Stick - if you move it to more than 90 % UP you will hold RT.

  8. The Following User Says Thank You to Excalibur For This Useful Post:


  9. #7
    Bulgaria's foremost expert on everything CM related!

    User Info Menu

    Re: Assassin's Creed Syndicate

    Here is the Free Run Script .

    When you move Left Stick more than 95% press RT and you will run without of need to hold RT.


  10. The Following User Says Thank You to Excalibur For This Useful Post:


Similar Topics

  1. [GENERAL] Assassinís Creed Syndicate Has Two Patches for Day One, Totals 1.1 GB
    By Bald Bouncer in forum Video Game News
    Replies: 0
    Last Post: 21st October 15, 08:46
  2. [GENERAL] Assassinís Creed Syndicate Day One Patch is Only 534 MB
    By Bald Bouncer in forum Video Game News
    Replies: 0
    Last Post: 19th October 15, 12:18
  3. [SONY] Europe Getting PS4 Assassinís Creed: Syndicate Bundle
    By Bald Bouncer in forum Video Game News
    Replies: 1
    Last Post: 20th September 15, 16:31
  4. [GENERAL] Assassinís Creed Syndicate Getting Jack the Ripper DLC
    By Bald Bouncer in forum Video Game News
    Replies: 0
    Last Post: 16th September 15, 06:24
  5. [GENERAL] Assassinís Creed Syndicate Will Have Present Day Storyline
    By Bald Bouncer in forum Video Game News
    Replies: 0
    Last Post: 31st July 15, 07:10

Posting Permissions

  • You may not post new topics
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •