Results 1 to 7 of 7

Topic: PS4 Pro, New DS4 (CUH-ZCT2) and CronusMax Plus 1.24, Cronus Pro 1.20 - stuck in P

  1. #1
    Babyfaced Assassin

    User Info Menu

    PS4 Pro, New DS4 (CUH-ZCT2) and CronusMax Plus 1.24, Cronus Pro 1.20 - stuck in P

    I recently purchased a CronusMax Plus for my Logitech G25 and the first thing I did out of the box was plug it into my Windows 10 PC after I installed Cronus Pro 1.20 latest production version.

    It asked me to update the firmware to 1.24 which I did.
    I followed the manual and set the device options and settings to the screenshots and those mentioned in the manual.
    I also set the Operational mode to Wheel mode
    The configuration and updates all seemed fine.

    On my PS4 Pro I set my 2nd gen DS4 to never power off and only pair via USB. then I shut down (power off cold) my PS4 Pro.

    Here's where my problem starts -- I proceed to plug in my 2nd gen DS4 controller to my USB hub port 4 and the G25 wheel to USB hub port 1. Then I plug in the Hub to the input of my CronusMax Pro. Then I use the physical power button on the Ps4 to boot it up from cold off state to powered on state.

    The wheel mode animation goes on, the wheel turns itself for calibration and I see the Cornus Max Plus show the number 0 for a bit, and then it goes to the error code 'P'. Then I'm stuck and it doesn't let me press any button to sign in my player account. I think some buttons on the G25 actually is sending some kind of signal because sometimes mashing some buttons says 'not recording' anything like I triggered the screenshot/video recording mode or something on one of my stick shifter buttons. Turning the wheel doesn't do anything either. I'm pretty much stuck at this point.

    My only working option to get the wheel actually working was to reflash the CronusMax Plus downward to firmware version 1.23 and it works when I follow the same start-up/plug in steps on my PS4 pro.

    Is there anything I can do so that I can get on 1.24 to enjoy the latest firmware? TIA
    Last edited by ba5eline; 27th May 17 at 20:30.

  2. #2
    Italian Plumber

    User Info Menu

    Re: PS4 Pro, New DS4 (CUH-ZCT2) and CronusMax Plus 1.24, Cronus Pro 1.20 - stuck in P

    I had the same problem, I just reflashed again and worked fine after...

    Try flashing again and test.

  3. #3
    Babyfaced Assassin

    User Info Menu

    Re: PS4 Pro, New DS4 (CUH-ZCT2) and CronusMax Plus 1.24, Cronus Pro 1.20 - stuck in P

    Quote Originally Posted by guily6669 View Post
    I had the same problem, I just reflashed again and worked fine after...

    Try flashing again and test.

    Thanks, I will give it a shot

  4. #4
    Forum Admin

    User Info Menu

    Re: PS4 Pro, New DS4 (CUH-ZCT2) and CronusMax Plus 1.24, Cronus Pro 1.20 - stuck in P

    This sometimes happens when you are using a USB 3 port too.

  5. #5
    Babyfaced Assassin

    User Info Menu

    Re: PS4 Pro, New DS4 (CUH-ZCT2) and CronusMax Plus 1.24, Cronus Pro 1.20 - stuck in P

    Quote Originally Posted by MaxADMIN View Post
    This sometimes happens when you are using a USB 3 port too.
    Do you mean when I flash it on the PC, I should use a USB2 or lower port as well?

  6. #6
    Forum Staff

    User Info Menu

    Re: PS4 Pro, New DS4 (CUH-ZCT2) and CronusMax Plus 1.24, Cronus Pro 1.20 - stuck in P

    Quote Originally Posted by ba5eline View Post
    Do you mean when I flash it on the PC, I should use a USB2 or lower port as well?
    It is recommended, some USB 3.0 ports cause conflict.
    Try flashing again

  7. #7
    Forum Admin

    User Info Menu

    Re: PS4 Pro, New DS4 (CUH-ZCT2) and CronusMax Plus 1.24, Cronus Pro 1.20 - stuck in P

    Quote Originally Posted by ba5eline View Post
    Do you mean when I flash it on the PC, I should use a USB2 or lower port as well?
    From the first page of the instruction manual: http://cronusmax.com/manual/quickstart.htm#id_3


  8. The Following User Says Thank You to MaxADMIN For This Useful Post:


Similar Topics

  1. Cronus max plus is stuck at zero
    By Marswarrior in forum CronusMAX PLUS Hardware Support
    Replies: 10
    Last Post: 17th April 16, 14:03
  2. Cronus Max stuck in STANDBY
    By Zelgoro in forum Cronus PRO Software Support
    Replies: 0
    Last Post: 30th March 16, 21:42
  3. [PS4] CronusMAX Stuck on AU
    By carboz in forum CronusMAX PLUS Keyboard & Mouse Support
    Replies: 4
    Last Post: 19th September 14, 10:06
  4. New CronusMax stuck on AU?, no matter what the output is set on?
    By wild1ace in forum Cronus PRO Software Support
    Replies: 15
    Last Post: 10th July 14, 17:45
  5. New CronusMax stuck in recovery mode
    By cadmunt in forum Cronus PRO Software Support
    Replies: 8
    Last Post: 2nd July 14, 09:44

Posting Permissions

  • You may not post new topics
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •