Results 1 to 11 of 11

Topic: Converting Dta error help!

  1. #1
    Do a Barrel Roll!

    User Info Menu

    Converting Dta error help!

    this script that i converted to data segment gets an error when i try to build and run i dont know how to fix it, can anyone help fix this error?

    ERROR: A variable with the name 'Combo_1' was not found! This error occured on line 263 column 16









    Last edited by ohkarmahd; 27th June 17 at 15:48.

  2. #2
    Forum Admin

    User Info Menu

    Re: Converting Dta error help!

    Would you mind posting the error you get?

  3. #3
    Do a Barrel Roll!

    User Info Menu

    Re: Converting Dta error help!

    ERROR: A variable with the name 'Combo_1' was not found! This error occured on line 263 column 16

  4. #4
    Forum Admin

    User Info Menu

    Re: Converting Dta error help!

    Thanks, the problem is that there are variables/constants used that aren't defined, meabing the compiler doesn't know what they are meant to be and thus don't know what to do with them...

    I've asked @Excalibur to look into that, i don't know/understand what they're meant to do, so... he'll have to help with that, after all, he's the author of Script Manipulator

  5. #5
    Do a Barrel Roll!

    User Info Menu

    Re: Converting Dta error help!

    ok i will wait

  6. #6
    Bulgaria's foremost expert on everything CM related!

    User Info Menu

    Re: Converting Dta error help!

    Quote Originally Posted by ohkarmahd View Post
    this script that i converted to data segment gets an error when i try to build and run i dont know how to fix it, can anyone help fix this error?

    ERROR: A variable with the name 'Combo_1' was not found! This error occured on line 263 column 16










    Post your raw GPC - before you converted it.
    I will look on it and will try to find what is the problem.
    From what I see you didn't know how to use SM.
    Last edited by Excalibur; 27th June 17 at 17:39.

  7. The Following 2 Users Say Thank You to Excalibur For This Useful Post:


  8. #7
    Do a Barrel Roll!

    User Info Menu


  9. The Following User Says Thank You to ohkarmahd For This Useful Post:


  10. #8
    Bulgaria's foremost expert on everything CM related!

    User Info Menu

    Re: Converting Dta error help!


    Does this script work? Because you have duplicate starts few times.
    You have to many combos which you try to run with the same combination of buttons - It will not work.
    And you don't need to convert this script - it size is below the code limit so you just need to clean your starters ( how you will start combos).

    Below is the example how to use "switch" :

    Last edited by Excalibur; 28th June 17 at 05:57.

  11. The Following 2 Users Say Thank You to Excalibur For This Useful Post:


  12. #9
    Do a Barrel Roll!

    User Info Menu

    Re: Converting Dta error help!

    sorry what is switch?

    But can i make it so that i dont need to make the combo twice so it is on both sides by making it when i press a button e.g. L2 right changes to left so i can have a smaller script?

    i have duplicated combos so they are on both sides


    instead can you shorten the combo size by making it so that i just press a button to switch sides?

    how do i take away one byte from this?
    Last edited by ohkarmahd; 28th June 17 at 12:12.

  13. #10
    Bulgaria's foremost expert on everything CM related!

    User Info Menu


  14. The Following 2 Users Say Thank You to Excalibur For This Useful Post:


  15. #11
    Do a Barrel Roll!

    User Info Menu

    Re: Converting Dta error help!

    Thank you


    i think you missed the stretch combo it says its there but never used

    can you make it L2 if im on the right side and if i want to change to left i press the touchpad?

    and can you make the combo stop if i release the button for that particular combo?

    thanks
    Last edited by ohkarmahd; 29th June 17 at 10:49.

Similar Topics

  1. Converting Data
    By Mr Fwak in forum Script Manipulator
    Replies: 5
    Last Post: 26th May 17, 15:01
  2. Converting Data
    By Mr Fwak in forum Fighting Game Scripts
    Replies: 2
    Last Post: 26th May 17, 00:52
  3. Converting ps4 script into xbox one
    By Ostate4U in forum Script Request
    Replies: 3
    Last Post: 1st February 17, 08:25
  4. [XB1] Converting Sensitivity?
    By jaylib in forum CronusMAX PLUS Keyboard & Mouse Support
    Replies: 1
    Last Post: 9th August 16, 17:00
  5. HELP CONVERTING SCRIPT TO DATA
    By gooff in forum Mortal Kombat Series
    Replies: 1
    Last Post: 16th December 15, 02:28

Posting Permissions

  • You may not post new topics
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •