Page 5 of 7 FirstFirst 1234567 LastLast
Results 81 to 100 of 139

Topic: COD WW2 Script Game Interface [S.G.I]

  1. #81
    Mercenary

    User Info Menu

    Re: COD WW2 Scrip Game Interface [S.G.I]

    it when in slot 1 now but the build and run tab in tools is faded out do i need to run that first before loading my cm.i never seem to have aim assit help my gun does not pull at all.
    Last edited by musky; 6 Days Ago at 17:03.

  2. #82
    Bulgaria's foremost expert on everything CM related!

    User Info Menu

    Re: COD WW2 Scrip Game Interface [S.G.I]

    Quote Originally Posted by Carl Robo View Post
    when i download it its still 1.0.1.1
    No , no, the app has auto update inside it so you don't need to download , just update your app. Use button "UPDATE".

  3. The Following 2 Users Say Thank You to Excalibur For This Useful Post:


  4. #83
    Mercenary

    User Info Menu

    Re: COD WW2 Scrip Game Interface [S.G.I]

    Quote Originally Posted by Excalibur View Post
    No , no, the app has auto update inside it so you don't need to download , just update your app. Use button "UPDATE".
    still 1.0.1.1.1 and says no new updates

  5. #84
    Bulgaria's foremost expert on everything CM related!

    User Info Menu

    Re: COD WW2 Scrip Game Interface [S.G.I]

    Quote Originally Posted by Carl Robo View Post
    still 1.0.1.1.1 and says no new updates
    Try to run it like Admin. I will upload the new version on the DropBox in case that doesn't work.

    Be sure that app has a net access .
    Last edited by Excalibur; 6 Days Ago at 22:16.

  6. The Following 3 Users Say Thank You to Excalibur For This Useful Post:


  7. #85
    Babyfaced Assassin

    User Info Menu

    Re: COD WW2 Scrip Game Interface [S.G.I]

    Cual es la mejor configuracion para call duty wwll campo de batalla , alguna recomendacion .

  8. #86
    Fastest Thing Alive

    User Info Menu

    Re: COD WW2 Scrip Game Interface [S.G.I]

    Quote Originally Posted by Excalibur View Post
    Try to run it like Admin. I will upload the new version on the DropBox in case that doesn't work.

    Be sure that app has a net access .
    Possible to shotgun jitter with this?

  9. #87
    S.P.E.C.I.A.L.

    User Info Menu

    Re: COD WW2 Scrip Game Interface [S.G.I]

    Quote Originally Posted by Goku1233 View Post
    Possible to shotgun jitter with this?
    no

  10. #88
    I Am Error

    User Info Menu

    Re: COD WW2 Scrip Game Interface [S.G.I]

    possible to get the aim assist with this? I understand the jitter, even though I see it a lot in war mode? it looks like 10 shotguns are going off at the same time with explosive shots...



    I love this new interface , great piece of work
    Last edited by Gunner70; 6 Days Ago at 08:04.

  11. The Following User Says Thank You to Gunner70 For This Useful Post:


  12. #89
    Mercenary

    User Info Menu

    Question Re: COD WW2 Scrip Game Interface [S.G.I]

    sometimes whem im in a lobby with my friend and he backs out to the headquaters my tv screen just stays black,also after a match is done and i want to change my attachments on my gun,the boxs beside my primary wepond are not even there so i cant change anything.

    this game has all kind of problems,but beside not having jitter this script is great,but aim assist does not work for me
    Last edited by musky; 6 Days Ago at 08:55.

  13. #90
    Mercenary

    User Info Menu

    Re: COD WW2 Scrip Game Interface [S.G.I]

    Quote Originally Posted by musky View Post
    sometimes whem im in a lobby with my friend and he backs out to the headquaters my tv screen just stays black,also after a match is done and i want to change my attachments on my gun,the boxs beside my primary wepond are not even there so i cant change anything.

    this game has all kind of problems,but beside not having jitter this script is great,but aim assist does not work for me
    yeah its a game problem if you are host you see all

  14. #91
    Mercenary

    User Info Menu

    Re: COD WW2 Scrip Game Interface [S.G.I]

    in the AR section when i click on lmg its smg same as the smg

  15. #92
    Babyfaced Assassin

    User Info Menu

    Re: COD WW2 Scrip Game Interface [S.G.I]

    thxxx

  16. #93
    Bulgaria's foremost expert on everything CM related!

    User Info Menu

    Re: COD WW2 Scrip Game Interface [S.G.I]

    Quote Originally Posted by Carl Robo View Post
    in the AR section when i click on lmg its smg same as the smg
    Thank you for the feedback. Yeah, there is problem. You need to click on the text "AR" or "SMG" to work . Now i fix that and release a new version .

    Try to update app and in case you can't - go to the DropBox ( link on the first post) and download it.

    Change log : Fix a lot of minor problems . Added new tab "EASY DROP" .

  17. The Following User Says Thank You to Excalibur For This Useful Post:


  18. #94
    Mercenary

    User Info Menu

    Re: COD WW2 Scrip Game Interface [S.G.I]

    Quote Originally Posted by Excalibur View Post
    Thank you for the feedback. Yeah, there is problem. You need to click on the text "AR" or "SMG" to work . Now i fix that and release a new version .

    Try to update app and in case you can't - go to the DropBox ( link on the first post) and download it.

    Change log : Fix a lot of minor problems . Added new tab "EASY DROP" .
    this is what i am still getting in the lmg .... no lmg guns

    Attachment 4292 Attachment 4293 Attachment 4294

  19. #95
    Babyfaced Assassin

    User Info Menu

    Re: COD WW2 Scrip Game Interface [S.G.I]

    so i don't get it, whats "Aim assist" supposed to do? it makes no difference other than shake the crap out of your screen when you ads

  20. #96
    Bulgaria's foremost expert on everything CM related!

    User Info Menu

    Re: COD WW2 Scrip Game Interface [S.G.I]

    Quote Originally Posted by Carl Robo View Post
    this is what i am still getting in the lmg .... no lmg guns

    Attachment 4292 Attachment 4293 Attachment 4294

    The LMG doesn't work ( I need to make pictures for them) . The other AR and SMG - select the gun from the list and picture will change.

  21. The Following User Says Thank You to Excalibur For This Useful Post:


  22. #97
    Mercenary

    User Info Menu

    Re: COD WW2 Scrip Game Interface [S.G.I]

    Quote Originally Posted by Excalibur View Post
    The LMG doesn't work ( I need to make pictures for them) . The other AR and SMG - select the gun from the list and picture will change.
    ok thanks ill wait till lmg comes out
    ill just have to adjust AR

  23. #98
    Mercenary

    User Info Menu

    Re: COD WW2 Scrip Game Interface [S.G.I]

    Quote Originally Posted by Excalibur View Post
    The LMG doesn't work ( I need to make pictures for them) . The other AR and SMG - select the gun from the list and picture will change.
    I guess that Excalibur was saying that you should click either one of the working options and go from there.... it might be even the case that the values for lmg are not found yet.

    This is were you maybe can help?

    You can easily change the values and try different ones to find the best possible settings for lmg's?

  24. The Following 2 Users Say Thank You to CronusMax_User For This Useful Post:


  25. #99
    Mercenary

    User Info Menu

    Re: COD WW2 Scrip Game Interface [S.G.I]

    Easy drop as I see it:

    if sprinting, and you want to drop shot, diving will not be the desired movement

    you rather stop sprinting and preform an instant drop (no dive). So something like this I guess?

    But the downside from this is that in case you are not sprinting the wait will feel as short delay, so the ideally the mod should go directly to prone if the sprint button is not used....


    what do you think?
    Last edited by CronusMax_User; 4 Days Ago at 17:56.

  26. #100
    Mercenary

    User Info Menu

    Re: COD WW2 Scrip Game Interface [S.G.I]

    Easy drop as I see it:

    if sprinting, and you want to drop shot, diving will not be the desired movement

    you rather stop sprinting and preform an instant drop (no dive). So something like this I guess?

    But the downside from this is that in case you are not sprinting the wait will feel as short delay, so the ideally the mod should go directly to prone if the sprint button is not used....


    what do you think?

  27. The Following User Says Thank You to CronusMax_User For This Useful Post:


Page 5 of 7 FirstFirst 1234567 LastLast

Similar Topics

  1. BF 4 SCRIPT GAME INTERFACE [SGI] M&Kb
    By Excalibur in forum Script Request
    Replies: 298
    Last Post: 3rd October 17, 17:45
  2. SCRIPT GAME INTERFACE [SGI] GTA V
    By Excalibur in forum GPC Library Script Support
    Replies: 15
    Last Post: 27th February 17, 16:31
  3. [PS4] BLACK OPS III [ S.G.I.] SCRIPT GAME INTERFACE M&Kb
    By skyline9394 in forum Script Request
    Replies: 2
    Last Post: 18th November 15, 06:28
  4. BLACK OPS III [ S.G.I.] SCRIPT GAME INTERFACE M&Kb
    By websitter in forum CronusMAX Supporto Italiano
    Replies: 0
    Last Post: 15th November 15, 09:00
  5. HELP...BF4 Script Game Interface
    By NatanBR in forum Macro & Script Programming Support
    Replies: 18
    Last Post: 21st June 15, 20:18

Posting Permissions

  • You may not post new topics
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •