Results 1 to 3 of 3

Topic: I need help binding combos to buttons.

  1. #1
    Altar Desecrater

    User Info Menu

    Post I need help binding combos to buttons.

    I have created two combos using the Max Combo program and I don't know how to activate them. IF you would like to help me then you should know that i want the first combo bonded to the left button on the d-pad and i would like the second bonded to the right one.






    //
    // 2018-01-15 12:50:59
    // Combo generated by MAX Combo Plugin.
    //----------------------------------------
    combo maxcmb {
    set_val(PS4_DOWN, 100);
    wait(170);
    set_val(PS4_DOWN, 100);
    set_val(PS4_LEFT, 100);
    wait(110);
    set_val(PS4_DOWN, 0);
    set_val(PS4_LEFT, 100);
    wait(50);
    set_val(PS4_R1, 100);
    set_val(PS4_LEFT, 100);
    wait(80);
    set_val(PS4_R1, 100);
    set_val(PS4_LEFT, 0);
    wait(830);
    set_val(PS4_R1, 0);
    }







    //
    // 2018-01-15 12:50:59
    // Combo generated by MAX Combo Plugin.
    //----------------------------------------
    combo maxcmb {
    set_val(PS4_DOWN, 100);
    wait(170);
    set_val(PS4_DOWN, 100);
    set_val(PS4_LEFT, 100);
    wait(110);
    set_val(PS4_DOWN, 0);
    set_val(PS4_LEFT, 100);
    wait(50);
    set_val(PS4_R1, 100);
    set_val(PS4_LEFT, 100);
    wait(80);
    set_val(PS4_R1, 100);
    set_val(PS4_LEFT, 0);
    wait(830);
    set_val(PS4_R1, 0);
    }

  2. #2
    Senior Staff

    User Info Menu

    Re: I need help binding combos to buttons.

    Quote Originally Posted by Trace View Post
    I have created two combos using the Max Combo program and I don't know how to activate them. IF you would like to help me then you should know that i want the first combo bonded to the left button on the d-pad and i would like the second bonded to the right one.

    here you go:





  3. The Following 2 Users Say Thank You to LEX LOST For This Useful Post:


  4. #3
    Babyfaced Assassin

    User Info Menu

    Re: I need help binding combos to buttons.

    [QUOTE=LEX LOST;1100472]here you go:




    [GPC]

    main {

    if(event_press(PS4_RIGHT)) {
    combo_run (maxcmbRIGHT);
    }
    }

    combo maxcmbRIGHT {
    set_val(PS4_DOWN, 100);
    wait(170);
    set_val(PS4_DOWN, 100);
    set_val(PS4_LEFT, 100);
    wait(110);
    set_val(PS4_DOWN, 0);
    4_LEFT, 0);

    Could i use the same method for xb1 fortnite with m/k for 1 button building, just replace the button inputs?

Similar Topics

  1. [PS4] I need help with binding combos to buttons.
    By Trace in forum Fighting Game Scripts
    Replies: 1
    Last Post: 15th January 18, 22:48
  2. Combos where buttons need to be held
    By DeeJay2e in forum Macro & Script Programming Support
    Replies: 2
    Last Post: 11th July 16, 00:19
  3. [XBOX ONE] Binding two buttons to one (M+KB)
    By probablyj in forum Macro & Script Programming Support
    Replies: 3
    Last Post: 11th September 14, 14:19
  4. How to block buttons/combos?
    By fathead2k in forum Macro & Script Programming Support
    Replies: 10
    Last Post: 11th May 14, 13:12
  5. Quick question about Combos while having buttons remapped
    By fathead2k in forum Macro & Script Programming Support
    Replies: 10
    Last Post: 19th January 14, 14:14

Posting Permissions

  • You may not post new topics
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •