Results 1 to 7 of 7

Topic: Thrustmaster T.16000M FCS Hotas + TWCS Throttle

  1. #1
    I Am Error

    User Info Menu

    Thrustmaster T.16000M FCS Hotas + TWCS Throttle

    Hello,

    Some time ago, I bought the T.16000M with the TWCS Throttle.

    I connect it correctly on the computer and the PS4, as in the picture :
    http://cronusmax.com/forums/showthre...One-with-X-AIM
    => 2 : PS4 controller
    => 4 : T.16000M + TWCS Throttle

    I correctly configure the X-AIM :
    - Direct Input => DI Settings => T.16000M => OK => I configure the PS4 controller buttons with the T.16000M
    - Direct Input => DI Settings => TWCS Throttle => OK => I configure the PS4 controller buttons with the TWCS Throttle

    Everything is OK.
    I click on 'Enter Capture Mode' to switch to the PS4.

    But I can not play with both at the same time
    Either I can play with the T.16000M !
    Either I can play with the TXCS Throttle !

    Question :
    How do I play with both at the same time ?

    Thank you in advance for your answers

    Have a good day,
    Regards,
    Julian.
    Last edited by jules58000; 2 Weeks Ago at 12:27.

  2. #2
    Babyfaced Assassin

    User Info Menu

    Re: Thrustmater T.16000M FCS Hotas

    I have the same controllers.

    If you download the thrustmaster target software, run that first and launch a custom profile.... The pc then sees both controls as one "thrustmaster combined" controller. You can then map this from within the x-aim plugin on cronus.

    It's a bit of a long winded setup, but once you get used to it, it works perfectly well.

    If you don't mind spending a bit more money, you could do what I've now done too. Buy another 16000, and the (sorry if I'm not supposed to post this here, I know there's some rivalry, just trying to help this guy out). I've got some very good input translators and custom scripts for this setup now, allowing me to swap buttons on the fly, and map the throttle, rocker, rudder and brakes independently.

    To keep a balanced post..... As I said, you can do this with Cronus too, but it does require that you run the target software and the cronus software and the X aim plugin simultaneously.... Which works, but I guess depending on your system, might be a bit of a resource hog.

  3. #3
    I Am Error

    User Info Menu

    Re: Thrustmater T.16000M FCS Hotas

    Hello,

    Thank you for your answer.

    I must have a problem with my TARGET software !
    The joystick and throttle are connected to the computer, but the software only sees one !
    Otherwise another person had indicated the vJoy software !

    Attachment 5066

    As for rivalry, I also asked questions about the autohotkey forum that talks about titan one ! The moderator did not tell me anything ! He helped me on the contrary !

    As for the double joysticks, it may be good for the games rigs or archangel, but I will first function the throttle lol.

  4. #4
    I Am Error

    User Info Menu

    Re: Thrustmater T.16000M FCS Hotas

    TARGET software see the joystick but don't see the throttle !
    vJoy software don't see the joytick and the throttle !
    UCR software see the joystick and the throttle but is not compatible with cronus !

    Edit :

    When I go to the site thrustmaster, it is noted that the TARGET software is compatible with the T.16000M. No T.16000M FCS HOTAS.
    So the software does not take into account the throttle !

    Good news: X-AIM supports vJoy !!!

    Attachment 5071
    Last edited by jules58000; 1 Week Ago at 05:20.

  5. #5
    Babyfaced Assassin

    User Info Menu

    Re: Thrustmater T.16000M FCS Hotas

    Quote Originally Posted by jules58000 View Post
    TARGET software see the joystick but don't see the throttle !
    vJoy software don't see the joytick and the throttle !
    UCR software see the joystick and the throttle but is not compatible with cronus !
    Not sure why target isn't seeing your controllers.

    Only thing I can suggest is, with both controllers plugged into your pc, try running the thrustmaster driver setup again, it should ask you which controller you want to install. The thrustmaster driver from their website is required, as the in built Windows ones don't seem to do the trick for target.

  6. #6
    I Am Error

    User Info Menu

    Re: Thrustmater T.16000M FCS Hotas

    EU - RE - KAAAAAA

    IT'S WORKS

    You have to use vJoy and UJR !

    All the explanations are there :
    http://cronusmax.com/forums/showthre...OTAS?p=1133018
    This is message number 20

    Have a good day,
    Regards,
    Julian.

  7. The Following 2 Users Say Thank You to jules58000 For This Useful Post:


  8. #7
    Forum Admin

    User Info Menu

    Re: Thrustmaster T.16000M FCS Hotas + TWCS Throttle

    Nice work

Similar Topics

  1. [PS4 PRO] SCRIPT for Thrustmaster T.16000M FCS HOTAS
    By jules58000 in forum Macro & Script Programming Support
    Replies: 20
    Last Post: 9 Hours Ago, 19:31
  2. [PS4 PRO] Thrustmaster T.16000M FCS HOTAS - Problème avec le throttle !
    By jules58000 in forum CronusMAX Support Français
    Replies: 2
    Last Post: 1 Week Ago, 16:26
  3. [PS4] Thrustmaster hotas x
    By Edzz17 in forum Cronus PRO Software Support
    Replies: 2
    Last Post: 16th April 18, 13:27
  4. [PS4 PRO] Thrustmaster 16000m on ps4
    By RogueReaper in forum CronusMAX PLUS Hardware Support
    Replies: 1
    Last Post: 24th January 18, 20:39
  5. [XBOX ONE] Thrustmaster 16000M FCS Hotas for Elite Dangerous
    By Sejy21 in forum CronusMAX PLUS Hardware Support
    Replies: 4
    Last Post: 3rd October 16, 06:36

Posting Permissions

  • You may not post new topics
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •