Results 1 to 13 of 13

Topic: How to play with CronusMax Plus on PC using Mouse & Keyboard

  1. #1
    Bulgaria's foremost expert on everything CM related!

    User Info Menu

    How to play with CronusMax Plus on PC using Mouse & Keyboard

    UNOFFICIAL GUIDE - THIS IS A WORKAROUND

    You will need two PC's for this crazy but fun method!

    - We will call the first : 'Game PC'
    - and the second : 'X-AIM PC'


    IMPORTANT: You can't use gamepack with this method. You can use only scripts from forum or from online library.




    Now you can use Mouse & Keyboard connected to second PC to play game on the first PC ( Gaming PC ).



    If the game doesn't see your 'controller' - go to 'START - and write 'Control Panel'. Do not go to 'Settings' but go to old Control Panel.



    and from there select 'Device and Printers'


    You must see the XB360 controller.
    Last edited by Excalibur; 19th August 18 at 06:05.

  2. The Following 6 Users Say Thank You to Excalibur For This Useful Post:


  3. #2
    Fastest Thing Alive

    User Info Menu

    Re: How to play with CronusMax Plus on PC using Mouse & Keyboard

    Thank you , but I want to play with mouse and keyboard not with controller.

    Please advice

  4. The Following User Says Thank You to Ghost287 For This Useful Post:


  5. #3
    Bulgaria's foremost expert on everything CM related!

    User Info Menu

    Re: How to play with CronusMax Plus on PC using Mouse & Keyboard

    Quote Originally Posted by Ghost287 View Post
    Thank you , but I want to play with mouse and keyboard not with controller.

    Please advice
    This guide tell you exactly that - the controller is needed for authentication . You will play with M&Kb connected to the second PC.

  6. #4
    Fastest Thing Alive

    User Info Menu

    Re: How to play with CronusMax Plus on PC using Mouse & Keyboard

    Thank you so much Excalibur- you are the best . Much appreciate your reply .

    I have one last question - I am looking for a good script for black ops4 auto run, aim assist and no recoil .

    please advise , thanks!

  7. #5
    Bulgaria's foremost expert on everything CM related!

    User Info Menu

    Re: How to play with CronusMax Plus on PC using Mouse & Keyboard

    Quote Originally Posted by Ghost287 View Post
    Thank you so much Excalibur- you are the best . Much appreciate your reply .

    I have one last question - I am looking for a good script for black ops4 auto run, aim assist and no recoil .

    please advise , thanks!
    You can use SGI Black OPS 3 - most of the mods there will work on the Black Ops 4 :
    like :

    - rapid fire
    - easy run ( Auto Sprint)
    - Anti Recoil
    - Slide & reload
    - Drop Shot
    - Side Shot
    - Scope shot
    - Quick Scope
    - ADS Toggle
    - ADS Sensitivity
    - Special Ability


    http://cronusmax.com/forums/showthre...63-Black-Ops-4

  8. #6
    Fastest Thing Alive

    User Info Menu

    Re: How to play with CronusMax Plus on PC using Mouse & Keyboard

    Quote Originally Posted by Excalibur View Post
    You can use SGI Black OPS 3 - most of the mods there will work on the Black Ops 4 :
    like :

    - rapid fire
    - easy run ( Auto Sprint)
    - Anti Recoil
    - Slide & reload
    - Drop Shot
    - Side Shot
    - Scope shot
    - Quick Scope
    - ADS Toggle
    - ADS Sensitivity
    - Special Ability


    http://cronusmax.com/forums/showthre...63-Black-Ops-4


    Thank you so much! I also see some snipers in the game have aim bot- do you know how do they do that ??

  9. #7
    Bulgaria's foremost expert on everything CM related!

    User Info Menu

    Re: How to play with CronusMax Plus on PC using Mouse & Keyboard

    Quote Originally Posted by Ghost287 View Post
    Thank you so much! I also see some snipers in the game have aim bot- do you know how do they do that ??

    This is not aimbot - this is Quick Scope.

  10. #8
    Fastest Thing Alive

    User Info Menu

    Re: How to play with CronusMax Plus on PC using Mouse & Keyboard

    Oh OKie....got it ...also I tried the below script


    I am not able to user RapidFire andsniperhold breath. I have made the below changes



    [/COLOR]// Boolean Variables
    int rapid_onoff =TRUE;
    int RF_ALL_weapons =TRUE;
    int burst_onoff =FALSE; // On/Off Burst Fire
    int akimbo_onoff =FALSE; // On/Off Akimbo mode
    int Akimbo_Secondary =FALSE; // On/Off Akimbo mode
    int dropshot_OnOff =FALSE; // On/Off Drop Shot
    int side_shot_OnOff =TRUE;
    int JumpShot_OnOff =FALSE;
    int ScopeShot =TRUE;
    int QuickScope =TRUE;
    int SniperOnOff =TRUE;
    int hold_breath_On_Off =TRUE;
    int Prim_SecondWeapon =FALSE;
    int PrimaryWeapon =TRUE;
    int BurstMelee =FALSE;
    int SecondaryWeapon =TRUE;
    int SpecialAbility_OnOff =FALSE;
    int InvertYaxis =FALSE;
    int TogleADS =FALSE; // On /Off Togle ADS

    int Invert = 1;
    int b_hold_ADS =FALSE; // if Toggle ADS in use * / need to be reset
    int b_ADS_Delay =FALSE; // On /Off ADS Delay
    int JumpActive =FALSE;
    int InstantDrop =TRUE; // Slide or instant drop
    int bAnti_Recoil = TRUE;


    Please advise? thanks!
    Last edited by Excalibur; 12th August 18 at 14:04.

  11. #9
    Bulgaria's foremost expert on everything CM related!

    User Info Menu

    Re: How to play with CronusMax Plus on PC using Mouse & Keyboard

    Quote Originally Posted by Ghost287 View Post
    Oh OKie....got it ...also I tried the below script


    I am not able to user RapidFire andsniperhold breath. I have made the below changes



    // Boolean Variables
    int rapid_onoff =TRUE;
    int RF_ALL_weapons =TRUE;
    int burst_onoff =FALSE; // On/Off Burst Fire
    int akimbo_onoff =FALSE; // On/Off Akimbo mode
    int Akimbo_Secondary =FALSE; // On/Off Akimbo mode
    int dropshot_OnOff =FALSE; // On/Off Drop Shot
    int side_shot_OnOff =TRUE;
    int JumpShot_OnOff =FALSE;
    int ScopeShot =TRUE;
    int QuickScope =TRUE;
    int SniperOnOff =TRUE;
    int hold_breath_On_Off =TRUE;
    int Prim_SecondWeapon =FALSE;
    int PrimaryWeapon =TRUE;
    int BurstMelee =FALSE;
    int SecondaryWeapon =TRUE;
    int SpecialAbility_OnOff =FALSE;
    int InvertYaxis =FALSE;
    int TogleADS =FALSE; // On /Off Togle ADS

    int Invert = 1;
    int b_hold_ADS =FALSE; // if Toggle ADS in use * / need to be reset
    int b_ADS_Delay =FALSE; // On /Off ADS Delay
    int JumpActive =FALSE;
    int InstantDrop =TRUE; // Slide or instant drop
    int bAnti_Recoil = TRUE;


    Please advise? thanks!
    This is not a right place to talk about that.
    Make your own thread in section "Script Request" .

  12. #10
    My Other Ride Is a Yoshi

    User Info Menu

    Re: How to play with CronusMax Plus on PC using Mouse & Keyboard

    wait so i need two different computers? I have a mac and a gaming pc next to each other. Im confused because it says i can use my mouse and keyboard on second pc and run game on first? does that mean id have to use my macs mouse and keyboard for this???

  13. #11
    Bulgaria's foremost expert on everything CM related!

    User Info Menu

    Re: How to play with CronusMax Plus on PC using Mouse & Keyboard

    Quote Originally Posted by fanofortnite View Post
    wait so i need two different computers? I have a mac and a gaming pc next to each other. Im confused because it says i can use my mouse and keyboard on second pc and run game on first? does that mean id have to use my macs mouse and keyboard for this???
    On the second PC you need to run CronusPro app and X-AIM Plugin so if you can run them on the MAC , then okay.

  14. #12
    Altar Desecrater

    User Info Menu

    Re: How to play with CronusMax Plus on PC using Mouse & Keyboard

    I need scripts for mouse and keyboard i'm also playing on PC game : fortnite

  15. #13
    Babyfaced Assassin

    User Info Menu

    Re: How to play with CronusMax Plus on PC using Mouse & Keyboard

    can this be done with a single laptop?

Similar Topics

  1. [PS4] Play without mouse and keyboard?
    By ineedhelp21 in forum CronusMAX PLUS Pre-Sales Questions
    Replies: 4
    Last Post: 16th May 18, 09:36
  2. Play Beyound Two Souls with keyboard and mouse.
    By bremac in forum Script Request
    Replies: 11
    Last Post: 8th May 18, 06:25
  3. [PS4] disconnect mouse and keyboard after 5 minutes of play
    By mikey1208 in forum CronusMAX PLUS Keyboard & Mouse Support
    Replies: 6
    Last Post: 9th March 18, 14:04
  4. keyboard and mouse with remote play?
    By ohkarmahd in forum CronusMAX PLUS Hardware Support
    Replies: 0
    Last Post: 6th August 17, 08:31
  5. [PS4] New CM+, try to play PS4 over PSTV via keyboard and mouse, but no success. Pls help!!
    By hiko87 in forum CronusMAX PLUS Keyboard & Mouse Support
    Replies: 2
    Last Post: 20th January 16, 12:25

Posting Permissions

  • You may not post new topics
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •