Results 1 to 7 of 7

Topic: Program device button greyed out

  1. #1
    Babyfaced Assassin

    User Info Menu

    Program device button greyed out

    Very simple, the program device button is greyed out and thus I am not able to program any script onto my CronusMaxPlus. How do I fix this?

  2. #2
    Forum Admin

    User Info Menu

    Re: Program device button greyed out

    The answers in #1 on the troubleshooting page answers your question

    https://cronusmax.com/manual/trouble...D&mw=MzIw#id_1

  3. #3
    S.P.E.C.I.A.L.

    User Info Menu

    Re: Program device button greyed out

    Make sure its plugged in.

  4. #4
    Babyfaced Assassin

    User Info Menu

    Re: Program device button greyed out

    IT's plugged in and connected, thank you for the smartass answers, very helpful.

  5. #5
    Babyfaced Assassin

    User Info Menu

    Re: Program device button greyed out

    Quote Originally Posted by MaxADMIN View Post
    The answers in #1 on the troubleshooting page answers your question

    https://cronusmax.com/manual/trouble...D&mw=MzIw#id_1
    #1 deals with device disconnected, not a greyed out program button, could you elaborate please?

  6. #6
    Forum Admin

    User Info Menu

    Re: Program device button greyed out

    Quote Originally Posted by Ravec View Post
    #1 deals with device disconnected, not a greyed out program button, could you elaborate please?
    The solutions are exactley the same. That's why I sent you there.

  7. #7
    S.P.E.C.I.A.L.

    User Info Menu

    Re: Program device button greyed out

    Quote Originally Posted by Ravec View Post
    IT's plugged in and connected, thank you for the smartass answers, very helpful.
    I didn’t mean to be smart.
    I meant plugged into the computer.
    An often problem I have is to get the buttons to show I need to first open a new script then go back to the other one. If you open an existing script. Make sure you click in it also.
    Make sure the script has no errors either by pressing the 'Compile' button.
    Last edited by Fadexz; 1 Week Ago at 09:29.

  8. The Following User Says Thank You to Fadexz For This Useful Post:


Similar Topics

  1. I cant program my device help plz
    By Jayisballer in forum Cronus PRO Software Support
    Replies: 1
    Last Post: 7th July 18, 05:09
  2. Everything updated. Device Options Greyed Out. Please Help. :(
    By jcakca in forum Cronus PRO Software Support
    Replies: 2
    Last Post: 15th November 15, 14:09
  3. Device option is greyed out! (FIXED)
    By rawthemonster in forum Cronus PRO Software Support
    Replies: 10
    Last Post: 20th August 15, 15:58
  4. Program Device not working
    By aplpepsi in forum Cronus PRO Software Support
    Replies: 3
    Last Post: 18th July 15, 13:51
  5. Device Program
    By Jsotelo in forum Cronus PRO Software Support
    Replies: 3
    Last Post: 27th March 15, 04:05

Posting Permissions

  • You may not post new topics
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •