Results 1 to 16 of 16

Topic: toggle?

  1. #1
    My Other Ride Is a Yoshi

    User Info Menu

    toggle?

    is there anyway where i can say press 0 to sprint but its a toggle so when i press it i can walk away and my player will keep sprinting

  2. #2
    Support Staff

    User Info Menu

    Re: toggle?

    Quote Originally Posted by fatalshocks View Post
    is there anyway where i can say press 0 to sprint but its a toggle so when i press it i can walk away and my player will keep sprinting
    Sure what button (in-game) do you use to sprint and I guess you want to use 0 on the keyboard?

  3. The Following User Says Thank You to Batts For This Useful Post:


  4. #3
    Support Staff

    User Info Menu

    Re: toggle?

    Quote Originally Posted by Batts View Post
    Sure what button (in-game) do you use to sprint and I guess you want to use 0 on the keyboard?
    Unless he means circle with 0.

  5. #4
    Support Staff

    User Info Menu

    Re: toggle?

    Quote Originally Posted by fatalshocks View Post
    is there anyway where i can say press 0 to sprint but its a toggle so when i press it i can walk away and my player will keep sprinting
    To answer your question, yes... but I haven't worked with M&KB yet so I can't help you script it.

  6. #5
    Support Staff

    User Info Menu

    Re: toggle?

    Quote Originally Posted by CronusMax_User View Post
    Unless he means circle with 0.
    You never know...that why I ask

  7. #6
    My Other Ride Is a Yoshi

    User Info Menu

    Re: toggle?

    Quote Originally Posted by Batts View Post
    Sure what button (in-game) do you use to sprint and I guess you want to use 0 on the keyboard?
    sorry i took so long to reply my sprint button is = thank you

  8. #7
    My Other Ride Is a Yoshi

    User Info Menu

    Re: toggle?

    Quote Originally Posted by fatalshocks View Post
    sorry i took so long to reply my sprint button is = thank you
    otherwise if i could i would like to b able to hold w n press = to toggle the w eg if i hold w it sprints like normal and if i let go of w it stops so i want it so i can hold w and while holding it press = i can let go of w and it will keep sprinting im not ggod at explain shit lol

  9. #8
    Support Staff

    User Info Menu

    Re: toggle?

    Quote Originally Posted by fatalshocks View Post
    otherwise if i could i would like to b able to hold w n press = to toggle the w eg if i hold w it sprints like normal and if i let go of w it stops so i want it so i can hold w and while holding it press = i can let go of w and it will keep sprinting im not ggod at explain shit lol
    It's really hard to understand what you are saying but what I can gather is...

    You want to press 'W' to toggle it but if 'W' is Held then when released it will toggle it off?
    Tap - Auto Sprints
    Hold - Sprints while holding

    Correct?

    The downside is that you need to double press to do a normal press.

    Otherwise the better option is to have Shift toggle sprint and have it turned off if 'W' is released.
    And if you want have a short hold of Shift to auto sprint if you want that.

  10. #9
    My Other Ride Is a Yoshi

    User Info Menu

    Re: toggle?

    correct

  11. #10
    Support Staff

    User Info Menu

    Re: toggle?

    Quote Originally Posted by fatalshocks View Post
    correct
    Well one of them can do that for you, I think its different for M&KB.

  12. #11
    Support Staff

    User Info Menu

    Re: toggle?

    Quote Originally Posted by fatalshocks View Post
    correct
    What controller button is sprint? LS/R3?

  13. #12
    Support Staff

    User Info Menu

    Re: toggle?

    Quote Originally Posted by Batts View Post
    What controller button is sprint? LS/R3?

    0


  14. #13
    Support Staff

    User Info Menu

    Re: toggle?

    Quote Originally Posted by CronusMax_User View Post
    0

    I don't even know what game he's talking about. Some LS other's B. Even though he's using M&K it's still bound to a controller button. So when you do if(get_val(<button>) ya gotta know what button

  15. #14
    My Other Ride Is a Yoshi

    User Info Menu

    Re: toggle?

    Quote Originally Posted by Batts View Post
    I don't even know what game he's talking about. Some LS other's B. Even though he's using M&K it's still bound to a controller button. So when you do if(get_val(<button>) ya gotta know what button
    im sorry im very shit at this lmao what im tryna say is i need it to be when i press touchpad it makes pushin the left stick forward a toggle

    - - - Updated - - -

    Quote Originally Posted by fatalshocks View Post
    im sorry im very shit at this lmao what im tryna say is i need it to be when i press touchpad it makes pushin the left stick forward a toggle
    but then i also need that to work with x aim cause im a keyboard pleb

  16. #15
    Support Staff

    User Info Menu

    Re: toggle?

    Quote Originally Posted by Batts View Post
    I don't even know what game he's talking about. Some LS other's B. Even though he's using M&K it's still bound to a controller button. So when you do if(get_val(<button>) ya gotta know what button
    Well, this is what he has been trying to explain....

    0 = Circle....

    Circle = B.

    Also here, when he tried to answer, he typed "=" instead of "0" - (under European keyboards the the 0 & = are under the same button).

    Quote Originally Posted by fatalshocks View Post
    sorry i took so long to reply my sprint button is = thank you


    - - - Updated - - -

    Quote Originally Posted by fatalshocks View Post
    im sorry im very shit at this lmao what im tryna say is i need it to be when i press touchpad it makes pushin the left stick forward a toggle

    - - - Updated - - -

    but then i also need that to work with x aim cause im a keyboard pleb
    Hmmm...maybe not...

    Now I really don`t have a clue anymore.

  17. The Following User Says Thank You to CronusMax_User For This Useful Post:


  18. #16
    Support Staff

    User Info Menu

    Re: toggle?

    Circle is a O shape not 0 shape.

Similar Topics

  1. Toggle aim help
    By william19341 in forum CronusMAX PLUS Keyboard & Mouse Support
    Replies: 1
    Last Post: 30th January 18, 17:56
  2. Toggle On and Toggle Off using different commands
    By BODH185 in forum Macro & Script Programming Support
    Replies: 1
    Last Post: 24th July 16, 20:26
  3. [XBOX 360] Toggle LT
    By Kolorado11 in forum Script Request
    Replies: 1
    Last Post: 14th November 14, 23:38
  4. [XB1] [PS4] toggle LT and RT
    By sykim in forum Script Request
    Replies: 5
    Last Post: 14th November 14, 22:50
  5. [PS4] toggle X
    By sykim in forum Script Request
    Replies: 2
    Last Post: 14th November 14, 22:48

Posting Permissions

  • You may not post new topics
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •