Results 1 to 11 of 11

Topic: Can I download a GPC FROM my CMP?

  1. #1
    SILVER III

    User Info Menu

    Can I download a GPC FROM my CMP?

    All,

    I have a file in slot 1 of my CMP that I don't have a backup copy of, so the one on the CMP is my only copy. Is there a way for me to download the files that are on the CMP? Any help is appreciated, I messed with it for two hours yesterday and wasn't able to come up with a solution.

    Thanks!

    Dolamite

  2. #2
    Senior Support Staff


    User Info Menu

    Re: Can I download a GPC FROM my CMP?

    Unfortunately no

  3. The Following User Says Thank You to noozbar For This Useful Post:


  4. #3
    SILVER III

    User Info Menu

    Re: Can I download a GPC FROM my CMP?

    This is really disappointing. I spent a lot of time working on that script.

  5. #4
    SILVER III

    User Info Menu

    Re: Can I download a GPC FROM my CMP?

    Is there any way for me to use the Cronus software to capture my movements while I use the program on the CMP?

  6. #5
    Senior Support Staff


    User Info Menu

    Re: Can I download a GPC FROM my CMP?

    Quote Originally Posted by DolamiteD View Post
    Is there any way for me to use the Cronus software to capture my movements while I use the program on the CMP?
    https://cronusmax.com/forums/showthr...our-own-combos

  7. The Following User Says Thank You to ItzSnack For This Useful Post:


  8. #6
    SILVER III

    User Info Menu

    Re: Can I download a GPC FROM my CMP?

    To be clear, I can run my program on slot one AND record at the same time, correct?

  9. #7
    Senior Support Staff


    User Info Menu

    Re: Can I download a GPC FROM my CMP?

    Quote Originally Posted by DolamiteD View Post
    To be clear, I can run my program on slot one AND record at the same time, correct?
    Record? My program? Be more specific

  10. The Following User Says Thank You to ItzSnack For This Useful Post:


  11. #8
    SILVER III

    User Info Menu

    Re: Can I download a GPC FROM my CMP?

    No problem, sorry if I was too vague.

    I have a program in slot 1 of my CMP. I was hoping to download this, as I accidentally deleted my copy on my PC, however, I was told this is not possible.

    My question is now: Will I be able to have my CMP plugged in to my console, running the program in slot 1 of the CMP, AND record the outcome WHILE running the program in slot 1? The program in slot 1 has about 8 combos in it, so my thinking is if I can't download the file directly, I could run the 8 combos in the program on slot 1, and it would essentially re-create the program I can't download.

    I hope that's more specific. Thanks for taking the time to respond!

  12. #9
    Senior Support Staff


    User Info Menu

    Re: Can I download a GPC FROM my CMP?

    Quote Originally Posted by DolamiteD View Post
    No problem, sorry if I was too vague.

    I have a program in slot 1 of my CMP. I was hoping to download this, as I accidentally deleted my copy on my PC, however, I was told this is not possible.

    My question is now: Will I be able to have my CMP plugged in to my console, running the program in slot 1 of the CMP, AND record the outcome WHILE running the program in slot 1? The program in slot 1 has about 8 combos in it, so my thinking is if I can't download the file directly, I could run the 8 combos in the program on slot 1, and it would essentially re-create the program I can't download.

    I hope that's more specific. Thanks for taking the time to respond!
    I understand you're looking to restore the combination / move from your already loaded script to GPC Compiler / Cronus PRO, I don't think it's possible, the only thing I can think of would be to connect your cronus to your PC and from cronus to your controller, then create a new file, press F5, and select the slot in the script you want to see in action, then use the button with which you enable the combinations and you should be able to see the button presses in the device monitor, but the timing cannot be seen.

  13. The Following User Says Thank You to ItzSnack For This Useful Post:


  14. #10
    SILVER III

    User Info Menu

    Re: Can I download a GPC FROM my CMP?

    Thanks for taking the time to reply, it's not a particularly hard script to re-assemble, I was just hoping to avoid the extra effort. Thanks so much for your help both of you!

  15. #11
    SILVER I

    User Info Menu

    Re: Can I download a GPC FROM my CMP?

    Your content helped me a lot to take my doubts, thank you very much.

Similar Topics

  1. [XBOX ONE S] Anybody know how to download the gpc from cronus?
    By Cold-sniper in forum GPC Script Programming Support
    Replies: 2
    Last Post: 24th May 18, 04:47
  2. Cant download GPC scripts
    By hippyhero in forum CronusMAX PLUS Device Support
    Replies: 1
    Last Post: 5th November 15, 02:43
  3. Download my new GPC: GTA V - Cheat Code Inputter
    By jasonscootboy12 in forum GPC Script Programming Support
    Replies: 15
    Last Post: 4th November 15, 08:51
  4. I cannot download GPC scripts.
    By Mezzwaldo in forum CronusMAX PLUS Device Support
    Replies: 0
    Last Post: 10th October 15, 00:30
  5. Sorry i need to post this in order to download GPC
    By DirtyDog1908 in forum CronusMAX PLUS Device Support
    Replies: 3
    Last Post: 24th July 15, 10:53

Posting Permissions

  • You may not post new topics
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •